miércoles, octubre 10, 2007

el cazador cazado

Us adjunto la noticia tal i com ha estat penjada a l'ACN. La meva opinió personal ( Que com debeu imaginar la tinc), l'anirè expresant ens els comentaris que vagin generant el debat.

Salutación desde Franckfurt.

GCM

La portaveu de l'equip de govern de Tarragona, Begoña Floría, ha assegurat que la 'targeta' que des de CiU s'atribueix a un càrrec de confiança de l'equip de govern, no és cap targeta de crèdit sinó una targeta del sistema de pagament de peatges per Teletac destinat a usos de l'alcalde i altres serveis tal i com va explicar l’Alcalde al plenari. Floría ha afirmat que el portaveu convergent, Joan Aregio, ha utilitzat la 'calúmnia' com a arma ja que ha acusat l'alcalde d'haver mentit quan aquest dilluns assegurava que no hi havia cap targeta de crèdit de l'Ajuntament assignada a cap càrrec de confiança. Floría ha reiterat aquesta afirmació i ha demanat a Aregio 'que se'n vagi cap a casa' si aquest és el seu estil de fer política.
Amb poc més d'una hora de diferència respecte a la roda de premsa oferta aquest dimarts al matí pel portaveu de CiU, Jaon Aregio, la portaveu de l'equip de govern, Begoña Floría ha mostrat el seu rebuig a les declaracions del convergent a qui ha acusat de 'calumniar' l'alcalde de Tarragona i de mentir de manera conscient i de ser 'indigne' de la confiança dels ciutadans de Tarragona.

Floría ha volgut callar així les afirmacions fetes per Aregio en què deia que Ballesteros havia mentit en el ple de dilluns quan se li va preguntar sobre la possibilitat que algun càrrec de confiança de l'Ajuntament tingués una targeta de crèdit a càrrec de l'administració. Ballesteros ho va negar i Aregio ha volgut desmentir-ho aquest dimarts mostrant una carta suposadament dirigida al cap de gabinet d'alcaldia demanant que passés a buscar una targeta per una entitat bancària.

Segons Floría aquesta targeta és una tarja Teletac que l'Ajuntament va encarregar per als desplaçaments de l'alcalde i per a d'altres serveis, en concret, se'n van encarregar dues que depenen d'un compte del consistori en el qual quatre persones tenen signatura.

Tant l'equip de govern com el cap de gabinet de l'alcaldia, a qui anava dirigida la carta que ha mostrat Aregio en roda de premsa aquest mateix dimarts, es reserven el dret a emprendre accions legals ja que consideren que s'ha obert correspondència aliena i que aquest fet és un delicte. A més, consideren que hi ha l'agreujant de que qui ho hauria fet és un càrrec públic i a més, l'ha mostrat posteriorment als mitjans de comunicació.

Floría ha anunciat que el tema ha estat parlat amb el president de l'entitat bancària i s'investigarà el perquè aquesta carta ha arribat a mans del cap de l'oposició, una persona que no és a la que anava dirigida la missiva. La portaveu de l'equip de govern, a més, a suggerit a Aregio 'que se'n vagi cap a casa' ja que 'els seus companys de partit i la ciutadania li agrairan.'

Per la seva banda Aregio ha tornat a replicar en una nota de premsa afirmant que la targeta Teletac és una targeta de crèdit (Cosa que habia considerat al plenari quan l’Alcalde Ballesteros li va replicar) i que ell no ha obert cap correspondència privada.